torsdag, november 23, 2006

* The First Waltz, Nefertiti, Göteborg 29/11 *Onsdagen den 29 november står Broken Records på scen igen. Då på Göteborgs fina jazzklubb Nefertiti och tillsammans med vännerna i banden Baby Grand och Shade Tree.

Kvällen har döpts till "The First Waltz", dels som en lek med musikaliska rötter (The Bands avskedskonsert 1976 kallades "The Last Waltz" och var en fantastastisk tillställning som bl a bjöd på gäster som Bob Dylan, Neil Young, Van Morrison, Muddy Waters, The Staple Singers & Dr John), men framförallt för att markera att det faktiskt är någonting på gång här i Göteborg. En ny fräsch scen frodas, med pigga, nyskapande band som har sina rötter i bl a soul, country, folk, gospel, pop och rock. Kvällens band är tre fina exempel och evenemanget "The First Waltz" är bara början!

Medlemmar ur de olika banden kommer hoppa in hos varandra och förstärka/förändra/förbättra sound och upplevelse och mellan uppträdandena snurrar DJ-gänget Los Reyas Magicos gammal soul och country på vinylspelaren.

Det här blir en kväll att minnas, så missa den inte! Och ta med alla era vänner.

Var? Nefertiti, Hvitfeldtsplatsen 6, Göteborg.

När? Onsdag 29 november kl 19.30 (första bandet på scen 20.00).

Inträde endast 60:-

Inga kommentarer: